Spiritualiteit, Kunst en Wetenschap 

Inspimpen pagina strookenergie-klank-kleur-beeld

bundelTekenen en Univerzen door Klankzang

 

Deze unieke bundel met dvd is tot stand gekomen door de samenwerking van Titia ten Bosch (klankzang), Krijn de Groot (tekeningen) en Dora Westgeest (verzen). De inspimpcreaties die uit deze samenwerking zijn ontstaan, geven energie-klank-woord in kleur en beeld weer. Zo spontaan als de klanken komen, ontstaan tekening en vers.

De bundel met dvd is te bestellen voor € 17,50

Verzendkosten: B. € 3,- NL. € 3,-

bestel-nu


Inspimpcreaties

Inspimpen

Inspimpen, een samenvoeging van inspiratie en improvisatie is tot werkwoord verheven. Inspiratie is een aspect van ontwikkeling waarbij we ons denkvermogen als middel kunnen gebruiken om dat wat de ziel weet, aan ons brein door te geven. Improvisatie is zonder vooropgesteld plan vorm geven aan dat wat er zich op dat moment aandient.

Concreet maken

Om het abstracte concreet te kunnen maken is overeenstemming van trilling of frequentie nodig. Je kunt het proces vergelijken met de zuivere afstemming van een zender op de radio. Iedere zender is te vinden op een bepaalde frequentie en voordat de zender helder en zonder ruis te ontvangen is, is fijn-afstemming nodig. Dit geldt voor mensen evenzeer en door meditatie kunnen we daartoe komen.

meditatievorm

Omdat klankzang een krachtige vorm van meditatie is, brengt deze ons direct tot die zuivere afstemming, waardoor we met die werkelijkheid in aanraking komen waar we schoonheid en waarheid kunnen waarnemen. Al het waargenomene van het moment is tot uitdrukking gebracht en te zien en te horen in de bundel met dvd.

 

Op de dvd worden de laatste twee inspimpcreaties uit de bundel getoond.

Opzwepend

Ontmoeting

Diepte

Beslissing

de eenvoud van esoterie

In het boek ´De eenvoud van esoterie´worden dagelijks terugkerende onderwerpen esoterisch benaderd.In elk hoofdstuk is terug te vinden hoe we er in deze tijd voor staan.

Lees meer

Boek Averana

In het boek, ‘De subtiele kracht van klankzang’ wordt verslag gedaan van de invloed van de klanken van de stem op de bewustzijnsontwikkeling van het zielenleven van de mens.

Lees meer

bundel

‘INSPIMPEN, is ontstaan door de samenwerking van Titia ten Bosch, Krijn de Groot en Dora Westgeest. Zo spontaan als de klanken komen, ontstaan tekening en vers.

Lees meer

DVD

‘De stem, vertolker van bewustzijn’ is de film bij het boek. In deze film legt Titia uit hoe het proces tot het komen van het boek is verlopen en worden de verschillende sessies getoond.

Lees meer