Spiritualiteit, Kunst en Wetenschap 

Kunst in opdracht pagina strookenergie-klank-kleur-beeld

Schilderij

Het is mogelijk een schilderij met bijbehorende klankzang in opdracht te laten maken. Na een oriënterend gesprek waarbij formaat, materiaal en hoofdkleur zijn vastgesteld, zal Titia ten Bosch zich afstemmen op de opdrachtgever, waardoor later, in de stilte van het atelier, intuïtief geïnspireerd een schilderij zal ontstaan.


Klankzang op cd

Na het voltooien van het schilderij zal spontaan de bijbehorende klankzang worden opgenomen op cd.
Een unieke synthese van klank en kleur, de veruiterlijking van de innerlijke werelden van de opdrachtgever, stimuleert de bewustwording van de vele lagen van diens innerlijk leven.

 

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met Titia ten Bosch


“Klank en kleur leiden ons op de innerlijke reis naar onze essentie”

 

 

Galerie

Home Activiteiten Kunst in opdracht
de eenvoud van esoterie

In het boek ´De eenvoud van esoterie´worden dagelijks terugkerende onderwerpen esoterisch benaderd.In elk hoofdstuk is terug te vinden hoe we er in deze tijd voor staan.

Lees meer

Boek Averana

In het boek, ‘De subtiele kracht van klankzang’ wordt verslag gedaan van de invloed van de klanken van de stem op de bewustzijnsontwikkeling van het zielenleven van de mens.

Lees meer

bundel

‘INSPIMPEN, is ontstaan door de samenwerking van Titia ten Bosch, Krijn de Groot en Dora Westgeest. Zo spontaan als de klanken komen, ontstaan tekening en vers.

Lees meer

DVD

‘De stem, vertolker van bewustzijn’ is de film bij het boek. In deze film legt Titia uit hoe het proces tot het komen van het boek is verlopen en worden de verschillende sessies getoond.

Lees meer