Spiritualiteit, Kunst en Wetenschap 

klankzang voor...pagina strookenergie-klank-kleur-beeld

Klankzang voor… ernstig zieke en stervende mensen

 

Zijn er mensen in uw naaste omgeving, familie, of vriendenkring, die ernstig ziek of terminaal zijn? Gunt u diegenen alles om het zware proces waarin zij verkeren wat te verlichten, te ondersteunen? Titia ten Bosch heeft uit ervaring geleerd dat zij met haar klankzang, afgestemd op de hele mens, het ziekzijn draaglijker en het stervensproces lichter kan maken.

Klankzang, het zingen van klanken, dus zonder woorden, heeft een openende en verdiepende werking.

 

Dansend strelen de klanken je systeem …

Zij verzachten … breken open….

Verijlen je kern …

 

Zie meer hierover in het boek “De subtiele kracht van klankzang” en de dvd De stem, vertolker van bewustzijn” waarin verslag wordt gedaan van onder andere een reeks sessies tijdens een behandeling voor kanker. Dit boek, met of zonder dvd, kunt u geven aan uw dierbare om hem of haar op de hoogte te brengen van de extra mogelijkheden voor ondersteuning.

Wilt u de muzikale handreiking schenken aan een dierbare of ontvangen voor uzelf, bel dan Titia ten Bosch 0032 (0)16 85 49 03

De kosten bedragen slechts de reiskosten.

 


Klankzang voor… een pasgeborene

Een lied in drie delen op cd

 

Wanneer je Titia ten Bosch een geboortekaartje stuurt, of naam en geboortedatum mailt, stemt zij zich af op het nieuwe mensenkind, en een klankzangcompositie zal ontstaan en worden opgenomen op cd.
Ook voor de mensen die zich op welke leeftijd dan ook opnieuw geboren voelen, is het mogelijk zo’n geboorte-cd te laten maken.
Bij deze cd krijg je als inlay een bijbehorende wasschildering, afgestemd op de klankzang voor de nieuw geborene en ………….. een uniek cadeau ligt voor je klaar.
Deze uiterst persoonlijke muziek-cd kost € 25,- inclusief verzendkosten en is te bestellen bij Titia ten Bosch

 

 

Kunst in opdracht

Home Activiteiten Klankzang voor…
de eenvoud van esoterie

In het boek ´De eenvoud van esoterie´worden dagelijks terugkerende onderwerpen esoterisch benaderd.In elk hoofdstuk is terug te vinden hoe we er in deze tijd voor staan.

Lees meer

Boek Averana

In het boek, ‘De subtiele kracht van klankzang’ wordt verslag gedaan van de invloed van de klanken van de stem op de bewustzijnsontwikkeling van het zielenleven van de mens.

Lees meer

bundel

‘INSPIMPEN, is ontstaan door de samenwerking van Titia ten Bosch, Krijn de Groot en Dora Westgeest. Zo spontaan als de klanken komen, ontstaan tekening en vers.

Lees meer

DVD

‘De stem, vertolker van bewustzijn’ is de film bij het boek. In deze film legt Titia uit hoe het proces tot het komen van het boek is verlopen en worden de verschillende sessies getoond.

Lees meer